Izvor: Domino Magazin, 24.Feb.2021, 09:59

Balenciaga patike za proleće 2021 – Speed 3.0

Balenciaga patike za proleće 2021 su stigle. U pitanju je unapređeni Speed Trainer model sada u verziji – Speed 3.0. Prepoznatljivi izgled je i dalje tu, ali uz određene promene. Gornji deo patike je drugačiji, sa višim delom oko skočnog zloba. Zapravo, sve dodatno i više nego ikad podseća na čarapu, pogotovo u ovoj beloj […] The post Balenciaga patike za proleće 2021 – Speed 3.0 appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Novi TAG Heuer Carrera sat sa plavim ciferblatom

Izvor: Domino Magazin, 24.Feb.2021

TAG Heuer je predstavio novi verziju Carrera modela sa plavim ciferblatom. Carrera Heuer 02 Tourbillion Blue Dial je sasvim savršem u svakom pogledu. Novi model Heuer 02T zapravo ima isto kućište od 45mm kao prethodni modeli a tu je i Tourbillion mehanizam. Tu je i hrono mehanizam koji podseća na...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.