Bakingemska palata spremna za krunisanje: I Tom Kruz će učestvovati u ceremoniji FOTO

Izvor: B92, 30.Apr.2023, 08:17

Bakingemska palata spremna za krunisanje: I Tom Kruz će učestvovati u ceremoniji FOTO

Holivudski glumac Tom Kruz i Džoan Kolins najnovija su u nizu zvezdanih imena koje će nastupiti na krunidbenom koncertu 7. maja, piše BBC.

U unapred snimljenim skečevima za koje se tvrdi da otkrivaju slabo poznate činjenice o monarhu učestvovaće će brojne poznate osobe među kojima i bivši profesionalac "Strictly Come Dancinga" Oti Mabus, a tu je i nastup Winnie the Pooh-a.

U nastup su uključeni i Kejti Peri, Lajonel Riči, Bočeli, Nikol Šerzinger, kao i mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugi.

"Uz zadivljujuću pozadinu dvorca Vindzor, biće to veče puno nezaboravnih trenutaka u kojima će Njihova Veličanstva i svi u Ujedinjenom Kraljevstvu moći da uživaju.", najavila je Kejt Filips, direktorka BBC-ja.

Pored ovih novosti, Bakingamska palata objavila je tri nova službena portreta kralja Čarlsa III. i kraljice supruge Kamile u petak, nedelju dana pre kraljevog krinisanja sledeće subote. Fotografije je snimio Hugo Burnand koji je bio službeni fotograf na njihovom venčanju 2005. godine. Na jednoj slici, par stoji zajedno dok poziraju u plavoj odjeći, a zatim sede odvojeno na plavim i zlatnim stolicama na druge dve. Fotografije su snimljene prošlog meseca u Blue Drawing Room u Bakingamskoj palati.

Podeljena je i dosad neobjavljena slika Čarsla snimljena dok je bio student na Kembridžu. Čarls je imao 18 godina kada je slika snimljena na njegovoj maturi - kada je formalno postaje student, 1967. godine. Od tada se čuva u arhivima Trinity College-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.