Baka pada u trans uz zvuke bitboksa

Izvor: B92, 03.Jun.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baka "pada u trans" uz zvuke bitboksa

Simpatična bakica iz Brisela odlučila je da se pridruži jednom uličnom umetniku i tom prilikom oduševila sve prolaznike.

Belgijski umetnik poreklom iz Alžira “Power Beat” nedavno je odlučio da građane Brisela oraspoloži izvođenjem bitboksa i na taj način ujedno stekne širu popularnost.

Međutim, verovatno nije ni sanjao da će gipka bakica, koja je počela da prati njegov ritam, preoteti svu pažnju publike.

Gospođa, koja je u međuvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobila nadimak “Igrajuća baka” (“Dancing Grandma) šetala je psa na povocu kad je “upala u trans”.

Njena igra postala je viralni hit, a ubrzo joj je u čast posvećena jedna strana na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Baka »pada u trans« uz zvuke bitboksa

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2015

BRISEL - Simpatična bakica iz Brisela odlučila je da se pridruži jednom uličnom umjetniku i tom prilikom oduševila sve prolaznike.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.