Godinama upadala na venčanja: Besplatno jela, pila i krala, a sada je iza rešetaka FOTO

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 21:05

Godinama upadala na venčanja: Besplatno jela, pila i krala, a sada je iza rešetaka FOTO

Sandra Li Henson nedavno je uhapšena nakon što je upala na još jedno venčanje, što je, inače, radila godinama.

Šerif iz kancelarije okruga Pontotoc protiv nje je podigla optužnice za sitnu krađu, neovlašćeni ulazak i remećenje javnog reda i mira, a Hendersonovu su prijavili gosti sa svadbe.

Naime, Sandra nije "upadala" na svadbe samo da bi jela i pila, već i da bi krala kartice i uzimala novac iz torbica. Ona već godinama radi iste stvari i to u nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << američkih država: Alabami, u Misisipiju i u Tenesiju.

Na primer, policija je Hendersonovu povezala sa čak sedam krađa koje su se dogodile u Alabami, a njeni prvi pohodi zabeleženi su 2017 godine.

Ona je 2021. godine uhapšena dok je krala kreditne kartice, novac i poklone na venčanju u okrugu Maršal u državi Misisipi i tom prilikom joj je ukinuta uslovna kazna.

Osuđena je na pet godina zatvora, pa u ovom trenutku nije jasno kako je već puštena, pišu američki mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.