B92.net na koncertu Petra Graša, dočekan uz ovacije: Ja sam malo sebičan pevač...

Izvor: B92, 12.Nov.2022, 18:15

B92.net na koncertu Petra Graša, dočekan uz ovacije: "Ja sam malo sebičan pevač..."

Najveća regionalna pop zvezda i "majstor za balade", Petar Grašo, sinoć je nastupio u Beogradu, pred punom Štark Arenom. B92.net je prisustvovao koncertu i svedok je velikih ovacija publike koje je pevač dobio.

Regionalna pop zvezda Petar Grašo nastupio je sinoć u beogradskoj Areni zajedno sa svojim tastom Tončijem Huljićem. Ovaj koncert je kruna ovogodišnjih solističkih nastupa u muzičkom, produkcionom i kreativnom smislu.

Arenom su se prolamali hitovi poput >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Ko nam brani", "Ljubav jedne žene", "Lakše mi je s njom", a prvi tonovi numera "Ako te pitaju" i "Utorak" doveli su do atmosferu usijanja, kada je cela Arena, zajedno sa Grašom, uglas pevala dobro poznate stihove jednih od najlepših balada ikada.

Čitav ugođaj dodatno je upotpunjen najsavremenijom audio i video produkcijom, za koju je bio zadužen Skymusic. Preko 500m2 LED ekrana, više od 300 rasvetnih tela, moderan sistem kamera i moćni audio sistem Meyer Sound LEO omogućili su da savršen zvuk i slika sinoć dođu do svakog posetioca u Areni.

Pevač je otkrio da nema tremu, a među prvim redovima u publici našla se i supruga Hana, ali i ostale kolege, rodbina i prijatelji.

Njegov tast i poznati pevač, Tonči Huljić, simpatično je izjavio da inače ne naplaćuje gostovanje na koncertu, ali da njemu hoće.

"Čim moram da ga trpim, već je to najskuplje", kroz osmeh rekao je Petar. Na pitanje da li će pored Tončija biti još neki gost, on je rekao: "Ja sam malo sebičan pevač, ja nemam goste na koncertu."

Na nastup su stigle mnoge poznate ličnosti, među prvima, pevačica Jelena Tomašević u pratnji supruga, glumca Ivana Bosiljčića. Kao i književnica i voditeljka Vesna Dedić, pevačica Nikolina Kovač i mnogi drugi.

Pevač je tokom čitavog koncerta, a i po njegovom završetku bio vidno raspoložen, ne krijući zadovoljstvo zbog savršene noći u srpskoj prestonici: "Videti tu količinu ljubavi i ta sretna lica u publici koja sa mnom pevaju od početka do kraja koncerta, to je osećaj koji sam želeo, to je osećaj koji sam priželjkivao i to je nešto što sam dobio. Zato ovaj koncert svakako spada u jedan od mojih najlepših koncerata", istakao je Grašo nakon nastupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.