Arijana Grande se zvanično razvela: Svi pričaju da je ovo njen novi dečko FOTO

Izvor: B92, 19.Sep.2023, 14:46

Arijana Grande se zvanično razvela: Svi pričaju da je ovo njen novi dečko FOTO

Blizak porodični prijatelj otkriva detalje nove romanse među kolegama.

Pevačica Arijana Grande i agent za luksuzne nekretnine Dalton Gomez odlučili su da zvanično prekinu svoj brak. Naime, 30-godišnja pop zvezda je u ponedeljak podnela papire za razvod, a Gomezov odgovor je odmah usledio, potvrdio je magazin Pipl.

Vesti o razvodu para su se pojavile u julu, ali je zahtev za razvod stigao dva meseca kasnije, jer su Arijana i Gomez "zajedno odvojili vreme da polako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << privatno razrade detalje sporazuma. Oni su se zaista brinuli i poštovali jedno drugo na svakom koraku ovog procesa“, rekao je neimenovani izvor za Pipl. On je njihov razlaz nazvao "ljubaznim i strpljivim" i otkrio da su i Arijana Grande i Gomez nastavili svoje živote.

Naveli su i 20. februar 2023. kao datum njihovog razdvajanja, kada je TMZ prvi put objavio vest o razvodu. Nakon vesti o raspadu braka, isti izvor je za Pipl rekao da je odluka doneta prijateljski, objašnjavajući da brak "nije funkcionisao“ pošto je Gomezova otišla u London da snima film "Wicked“ i da je doneta odluka o rastavi. Ipak, dodao je, "Ari nema ništa osim lepih reči za Daltona. Tokom njihovog braka, on je bio njen najveći obožavalac."

Sada već bivši supružnici počeli su da se zabavljaju u januaru 2020, a svoju vezu ozvaničili kada su se zajedno pojavili u muzičkom spotu za Arijaninu pesmu sa Džastinom Biberom "Stuck With U“ u maju iste godine.

Nakon što su objavili veridbu u decembru 2020. godine, oni su se i venčali na intimnoj ceremoniji, 15. maja 2021. Iako su svoju vezu čuvali podalje od očiju javnosti, Arijana Grande je u maju, proslavivši drugu godišnjicu braka, objavila fotografiju sa njihovog venčanja na svom Instagramu i to uz poruku "Toliko ga volim“.

Nakon vesti o razlazu, više izvora je za Pipl potvrdilo da je Arijana Grande trenutno u vezi sa svojim kolegom iz filma Wicked, brodvejskim glumcem Itanom Slejterom. Slejter se u novembru 2018. oženio svojom drugaricom iz srednje škole Lili Džej, sa kojom je u januaru dobio dete, a u julu je podneo zahtev za razvod.

"Istina je da su Arijana i Itan počeli da se viđaju tek nakon što su se obe strane razdvojile, uz poštovanje“, rekao je bliski porodični prijatelj za Pipl.

"Daju sve od sebe kako bi uravnotežili činjenicu da su u žiži javnosti sa željom da poštuju sve uključene strane. Pokušavaju da sačuvaju privatnost svoje nove veze", dodao je izvor.

Arijana Grande će igrati Glindu, dok će Slejter igrati Boka u filmskoj adaptaciji brodvejskog hit mjuzikla "Wicked", Džona M. Čua.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.