Arijana Grande opelješena: Bivšem suprugu mora da isplati milionsku odštetu FOTO

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 19:02

Arijana Grande "opelješena": Bivšem suprugu mora da isplati milionsku odštetu FOTO

Javnost je znala da imaju predbaračni ugovor, pa se niko nije nadao da će je ovako opelješiti.

Arijana Grande je i pravno okončala brak sa Daltonom Gomezom samo nekoliko nedelja nakon što je objavila njihov razvod.

Tridesetogodišnja pevačica je brzo prošla kroz pravni proces, a sve zahvaljujući gvozdenom predbračnom braku između para.

Ipak, Arijana je prošla kao "bosa po trnju", pa će Daltonu morati da ispiše ček na 1.250.000 dolara, koji će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti potpuno oslobođen poreza.

On će dobiti sav novac unapred, ali na njenu sreću, neće biti dodatne finansijske podrške.

Sud mu je dodelio i polovinu prihoda od prodaje njihove vile u Los Anđelesu. Konačno, glumica će pokriti 25.000 dolara njegovih advokatskih troškova.

"I dalje postoji snažna uzajamna ljubav i poštovanje između Arijane i Daltona i oni su želeli da se uvere da je sve urađeno kako treba, u korak jedno sa drugim", otkrio je izvor blizak Daltonu.

Nagodba je podneta, a njihov brak će biti gotov kada sudija potpiše.

Arijanini obožavaoci imali su pomešana osećanja u vezi sa nagodbom. Jedan je na X-u napisao:

"Slavne ličnosti treba da prestanu da se venčavaju, koja je poenta kada se uvek završi razvodom?"

Drugi je dodao:

"Nije uživala u braku, to se može videti na svim slikama koje je u poslednje vreme objavljivala".

Neki su pozdravili i zreo odnos prema razvodu:

"Čestitam Arijani Grande što je postigla nagodbu, pokazala je da je izgrađena ličnost koja se ne upušta u prljave rasprave oko para".

Supruga Itana Slejtera, Lili Džej, podnela je odvojene papire za razvod protiv glumca koji je najpoznatiji po ulozi Sunđer Boba, nakon što je saznala za njegovu romansu sa Arijanom, otkriva "The U.S. Sun".

Lili (31) podnela je zahtev za razvod od Itana (31) u Itaki, u Njujorku, posle skoro pet godina braka. Žalba je trenutno zapečaćena, ali je razvod naveden kao "sporan".

Lilino podnošenje se dogodilo samo šest dana nakon što je Itan podneo sopstvenu peticiju za razvod u Njujorku, gde je par donedavno živeo zajedno sa svojim 11-mesečnim sinom.

Vest o njihovom razdvajanju stigla je nakon pisanja medija da se Itan zabavljao sa Arijanom sa kojom se zbližio na snimanju filma "Zao".

Lili je izjavila da je Arijana i Itan ne zanimaju i insistirala je na tome da je fokusirana na podizanje svog sina i da želi da bude "dobra mama".

Rekla je:

"Ovo je Arijanina priča zaista. Moja porodica je samo kolateralna šteta... Ona i Dalton su primarna tema."

Insajder je tvrdio da su Itan i Lili već bili razdvojeni dva meseca kada je on imao romansu sa Arijanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.