Andrija Kuzmanović neprepoznatljiv: Drastično smršao 30 kg, pa postao pravi frajer FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 10:26

Andrija Kuzmanović neprepoznatljiv: Drastično smršao 30 kg, pa postao pravi frajer FOTO/VIDEO

Glumac Andrija Kuzmanović drastično je smršao. Nedavno se pojavio u emisiji "Exkluziv night", gde je prvi put pokazao svoju neverovatnu transformaciju izgleda.

Kako je ispričao u gorepomenutoj emisiji, glumac je smršao neverovatnih 30 kilograma, a kada se prvi put pojavio na malim ekranima ljudi su bili oduševeljni njegovim izgledom.

"Čekam dve uloge koje sada ne trpe onu kilažu, ne trpe onaj lajfstajl. Ove godine ulazim u 'srednjake' od 40 godina...Nemam više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šta da pokažem sa onom kilažom. Skinuo sam između 28 i 31 kg".

Kako kaže, nije pio tablete, niti je bio na posebnom režimu. Ali, alkholo je dosta uticao na njegovu kilažu.

"Moj posao je takav da uveče radim pa posle svratim u bife. E, pa, sada umesto piva sam pio toplu limunadu i pomorandžu", kaže glumac, dodajući da je odmah video prve promene...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Andrija Kuzmanović otkrio kako je smršao preko 30 kilograma

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2024

Glumac Andrija Kuzmanović napravio je pravu transformaciju kada je njegov fizički izgled u pitanju, a popularni glumac smršao je preko 30 kilograma. Sada je otkrio i kako je uspio u tome.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.