Anđelina Džoli o scenama seksa s Bredom Pitom: Bilo je baš čudno

Izvor: B92, 16.Nov.2015, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli o scenama seksa s Bredom Pitom: "Bilo je baš čudno"

Poznati par zajedno glumi u trećem ostvarenju u kojem se Anđelina oprobala i kao rediteljka. Film se zove "By The Sea".

"I ranije sam snimala scene seksa, ali ovo je bilo nešto potpuno novo. Volela bih da sve žene mogu da dožive ovakvo iskustvo. Scene seksa su same po sebi čudne, a još su čudnije kada ih snimate s nekim s kim se i u stvarnom životu seksate. Sve vreme smo razgovarali o tome da je u stvari sve to jako apsurdno i pokušali sve da okrenemo na šalu kako bismo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << olakšali kako sebi, tako i filmskoj ekipi na snimanju", rekla je Anđelina.

Ona je otkrila i kako je provodila vreme na snimanju.

"Bilo je neobično dok sam bila gola u kadi i na tabletu gledala šta se na snimanju događa, jer rediteljka treba da je ispred kamere, ali s obzirom na to da sam bila gola, to baš i nije bilo primereno", rekla je rediteljka Džoli.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.