Anđelina Džoli napušta Holivud: Za sve je kriv Bred Pit?

Izvor: B92, 07.Dec.2023, 09:04

Anđelina Džoli napušta Holivud: Za sve je kriv Bred Pit?

Anđelina Džoli, kako priznaje, nema mnogo prijatelja, ali uvek može da računa na svoju decu.

U novom intervjuu za VSJ časopisu, otkrila je da njeno šestoro dece; Medoks (22), Paks (20), Zahara (18), Šajlo (17) i 15-godišnji blizanci Noks i Vivijen su joj najbliži ljudi, pošto se porodica još uvek oporavlja od glumičinog razvoda od Breda Pita.

"Oni su mi najbliži, oni su moji bliski prijatelji. Nas sedam veoma različitih ljudi, što je naša snaga. Morali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo da se izlečimo. Ima stvari od kojih smo morali da se oporavimo", rekla je Džolijeva. Dok glumica i njena deca nastavljaju dalje posle traumatičnog razlaza, Anđelina se, kako otkriva, takođe oslanja na blisku grupu prijatelja

"Nemam baš... društveni život. Shvatila sam da su većina mojih najbližih prijatelja izbeglice. Postoji razlog zašto su ljudi koji su prošli kroz teškoće mnogo iskreniji i mnogo povezaniji, a ja sam opušteniji sa njima. Zašto volim da provodim vreme sa ljudima koji su preživeli i izbeglice? Zato što su se suočili sa toliko toga u životu da to donosi ne samo snagu, već i humanost“, rekla je poznata humanitarka, napominjući da trenutno ne izlazi sa muškarcima.

Džoli je podnela zahtev za razvod od Pita 2016. godine, ubrzo nakon što je optužen za zlostavljanje zvezde i njihovo dvoje dece u privatnom avionu. Kako podseća Pejdž Siks, 59-godišnji glumac je navodno bio verbalno i fizički agresivan zbog "umora”. On je negirao navode, a FBI je istražio te tvrdnje, nakon čega su odlučili da ne podignu optužnicu. Pit se već sedam godina nije javno slikao sa decom. Prošlog meseca, njegova najstarija ćerka Zahara je nagovestila da nije u dobrim odnosima sa zvezdom "Vavilona” tako što je izbacila "Pit” iz njenog prezimena. Pitov sin Paks, kao što je već sasvim jasno, prezire Pita iz dna duše. Džoli je inače za VSJ magazin je rekla da je njen razvod učinio skoro nemogućim da napusti Los Anđeles, gde je rođena, odrasla i trenutno živi, baš kao i Pit.

"To je deo onoga što se dogodilo nakon mog razvoda. Izgubila sam mogućnost da živim i putujem slobodno kao nekada. Preseliću se kada budem mogla", rekla je ona, nadajući se da će više vremena provoditi u svom domu u Kambodži.

"Odrasla sam na prilično plitkom mestu. Holivud nije zdravo mesto", rekla je glumica. Kako Dejli mejl zaključuje iz ovog intervjua, 48-godišnja Anđelina Džoli je time nagovestila da želi da zauvek prestane da glumi. Anđelinini roditelji Džon Vojt i Maršelin Bertrand i sami su bili glumci. Jer, kaže, odrasla je uz Holivud, nikada nije bila impresionirana njime.

"Nikada nisam smatrala da je to značajno ili važno“, rekla je ona za VSJ. Magazin, priznajući da, kada bi danas počela ispočetka, verovatno ne bi odabrala glumu za svoju profesiju, zbog očekivanja da podijeli intimne detalje iz svog života što se podrazumijeva kada ste poznata osoba.

"Kada sam počinjala, nisam očekivala da će sve biti tako javno“, objasnila je Džoli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.