Anatomija ostaje bez najlepše doktorke

Izvor: B92, 24.Mar.2010, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Anatomija" ostaje bez najlepše doktorke

Jedna od najiščekivanijih vesti u istoriji američke televizije konačno je saopštena: više nećemo gledati simpatičnu glumicu Ketrin Hajgl u ulozi dr Izi Stivens u seriji "Uvod u anatomiju".

„Gotovo je”, kaže Katrin Hajgl. „Upravo sam potpisala ugovor. Svi su naporno radili na pronalaženju prijateljskog i elegantnog načina za rastanak. Tužno je, ali to je ono što sam htela.”

Trideset jednogodišnja glumica otkriva da su je porodične >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obaveze, a ne sve bogatija filmska karijera („27 haljina za venčanje”, „Gola istina”), naterale da zatraži raskid saradnje sa TV producentima 18 meseci pre zvaničnog isteka ugovora.

„Osnovala sam porodicu i to je sve promenilo”, kaže Hajgl koja je ove sezone već bila na tromesečnom odsustvu kako bi provela što više vremena sa nedavno usvojenom ćerkom Nali. „Nemam više želju da radim puno radno vreme”.

Iako je planirano da se lik Izi pojavi u poslednjih pet epizoda aktuelne šeste sezone serijala, to se ipak neće desiti.

Epizoda emitovana 21. januara u SAD (12. epizoda šeste sezone) bilo je Ketrinino poslednje pojavljivanje u ulozi dr Izi. „Svesna sam da ću razočarati fanove”, kaže. „Ali morala sam da napravim izbor. Nadam se da sam donela pravu odluku”.

Televizija ABC izdala je i zvanično saopštenje povodom ovog događaja: „Zajedničkim dogovorom Ketrin Hajgl je završila svoj angažman na seriji 'Uvod u anatomiju’ (Grey’s Anatomy) u kojoj je igrala dr Izobel Stivens. Želimo joj sve najbolje. Ostatak ekipe 'Uvoda u anatomiju’ sada će se okrenuti snimanju šokantne završnice šeste sezone a planiramo da zabavljamo publiku još mnogo godina.”

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.