Ana Karenjina

Izvor: Domino Magazin, 04.Dec.2012, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Karenjina

Keira Knightley i Jude Law u domaćim bioskopima od 24. januara

Ana Karenjina je večna priča koja moćno istražuje sposobnost za ljubav koja uzburkava ljudsko srce, dok rasvetljava raskošno društvo kakvo je bilo carska Rusija. Radnja se dešava 1874. godine.

Živahna i lepa, Ana Karenjina (Kira Najtli) ima sve ono na čemu bi joj pozavidele žene iz tog doba; ona je žena Alekseja Karenjina (Džud Lou), visokog vladinog činovnika kome je rodila sina, i njen položaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << u društvu Sankt Peterburga ne može biti viši. Kad dobije pismo od svog brata Oblonskog (Metju Makfejden), u kome je moli da dođe i pomogne mu da spasi njegov brak sa Doli (Keli Mekdonald), Ana će otputovati u Moskvu. Na tom putu, Ana upoznaje groficu Vronski (Olivija Vilijams), koju će na železničkoj stanici dočekati sin, zanosni konjički oficir Vronski (Eron Tejlor-Džonson). Kad Anu upoznaju s Vronskim, među njima će odmah sevnuti varnica koju ni on ni ona neće moći da ignorišu.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.