Ana Bekuta o svojoj velikoj ljubavi - Milutinu Mrkonjiću

Izvor: B92, 27.Nov.2021, 23:15

Ana Bekuta o svojoj velikoj ljubavi - Milutinu Mrkonjiću

Ana Bekuta je davno izjavila da ona ne kalkulišu u ljubavi.

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je u Beogradu u 79. godini života.

Jednom prilikom pevačica i njegova partnerka Ana Bekuta je izjavila da Milutin i ona ne kalkulišu u ljubavi, te da nije bilo potrebe za ljubomorom.

"Nikada nisam bila ljubomorna. Ja sam jedna samosvesna žena. Nas dvoje u ljubavi ne kalkulišemo. Ponašamo se onako kako osećamo. Prija nam to što smo non-stop zajedno. Jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugo negujemo koliko god je to moguće u ovim godinama", rekla je Ana svojevremeno za "Blic".

Takođe, ljubav Ane Bekute i Milutina Mrkonjića dugo vremena je intrigirala javnost, naročito zbog toga što je on bio oženjen kada je upoznao pevačicu: "Jedina žena sa estrade koju nisam znao bila je Ana. Upoznali smo se na koncertu Šabana Šaulića, ona je došla i uzela mikrofon da peva. Pitao sam ko je ova žena, oni mi rekoše da je Ana Bekuta. Ja je nisam prepoznao, video sam je na televiziji ranije, ali nisam znao da tako izgleda. Ona je došla, otpevala dve pesme, ja sam platio te dve pesme, nije bila mala lova. Stavio sam ruku oko njenog struka, a ona mi je rekla: "Sklonite ruku, vi ste oženjen muškarac", a ja joj na to kažem: "Vratite mi pare onda", ispričao je Mrkonjić u jednoj emisiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.