Amerikanac se preselio u Srbiju: Prodao automobil i stan a sad uživa u našoj zemlji VIDEO

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 18:22

Amerikanac se preselio u Srbiju: Prodao automobil i stan a sad uživa u našoj zemlji VIDEO

Pre dve godine je objavio video na Tik toku u kojem kaže da je Jugo najgori auto ikada napravljen, ali da želi da ga ima! Tog dana je započeo proces balkanizacije! On je Džasts Rid. Žvi u Americi, a u narednih nekoliko meseci posetiće sve zemlje Jugoslavije kako bi konačno naučio da nikad neće moći da zna da li je ćevap iz Bosne i Hercegovine, a rakija iz Srbije, jer se i dan danas i mi oko toga svađamo.

Džasts ima 23 godine i sebe naziva avanturistom, a kako kaže, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lepo je dočekan, bez obzira što ne govori srpski jezik. Prodao je svoj stan u Americi i kola, te je odlučio da dođe u Srbiju. Bio je u Sloveniji, pa je odlučio da napravi turneju u svim zemljama bivše SFRJ. Kako kaže, ovde je mnogo drugačije nego u Americi.

O Srbiji je saznao na osnovu automobila Juga, a odlučio je da napravi TikTok video o "najgorem automobilu", odnosno Jugu. To je bio okidač da nešto nauči o Srbiji, pa je tako počelo interesovanje za Balkan. Dve godine posle videa je prodao sve i došao je u Srbiju.

Džasts svira gitaru i peva na srpskom. Kako kaže, veoma je teško da peva na srpskom, a nikada nije učio druge jezike. Vežba pevanje svakog dana. Omiljena pesma mu je od Bijelog dugmeta "Hajdemo u planine" i "Lipe cvatu".

Ostatak možete da vidite u videu ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.