Amerikanac kupio staru kuću punu miševa i rešio da ostane u srpskom selu VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2020, 13:28

Amerikanac kupio staru kuću punu miševa i rešio da ostane u srpskom selu VIDEO

U staru kuću od kamene cigle, u selu Teočin, pre par meseci stigao je Endži Levis poreklom Iz Nju Orleansa.

Prošao je ceo svet, ali ovo mu je kaže - kraj puta. Tvrdi da je Srbija zemlja beskrajnog bogatstva.

Levis je preživeo sve metropole od Nju Orleansa, Berlina, Amsterdama, ali se kako tvrdi skrasio zauvek na srpskoj planini i kupljenoj kući u kojoj je svirala promaja i do skoro gospodarili miševi...

"Renoviram je sada, a kupio sam je kad nije imala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prozore, bila je puna miševa..., ali selo je fantastično sa sjajnim ljudima", otkriva za TV Prva Levis.

Podrum bez struje koji je nekada mirisao na šljivu i kominu danas je bar po njegovom ukusu. u podrum često svraćaju komšije kojima je jako zanimljiv. Isprva su meštani bili u čudu, ali im je kažu "osvežio kraj".

"Čudan jeste, a nas je oduševio koliko je komunikativan".

Bar je krstio kao "Stari šišmiš", a već danima uređuje oronulu kuću diveći se kamenim zidovima i majstorima koji su je gradili.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.