Amerikanac balkanskog porekla se prisetio kako je pripremao sarmu: Govorimo mojim jezikom VIDEO

Izvor: B92, 25.Sep.2023, 15:41

Amerikanac balkanskog porekla se prisetio kako je pripremao sarmu: "Govorimo mojim jezikom" VIDEO

Američki tiktoker hrvatskog porekla, kojeg prati 3,4 miliona ljudi, prisetio se kako je sa svojom bakom spremao kultno balkansko jelo, sarmu, a snimak je sakupio više od pola miliona pregleda.

Tiktoker, koji svoje reakcije na razna jela objavljuje pod nadimkom Chef Reactions, reagovao je na snimak popularnog srpskog tiktokera Balkan dad, koji je u svom postu pokazao kako se sprema sarma.

"Je*ote, da. Sada govorimo mojim jezikom. Sarma je na stolu svake kuće na Balkanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Moja baka i ja smo je spremale kad sam bio mali", priseća se tiktoker.

Balkandad je meso ispržio na tiganju pre nego što ga je umotao u kupus, a američki tiktoker je u reagovanju rekao da to nikada nisu radili. Balkandad je posle toga u šali hteo da doda i peršun u sarmu, ali je stao i rekao da je peršun samo za zečeve, a s njim se složio i američki tiktoker.

Hit jelo sa Balkana

Chef Reactions je dodao i da su svake godine pravili gomilu sarmi i da, po pitanju sarmi, nema nikakve razlike između njega i srpskog tiktokera i da je rakija obavezan dodatak, kao i prskanje.

"Je*eno volim ove stvari", zaključio je tiktoker koji je sarmi dao ocenu 10/10 i dodao da bi je mogao pripremiti ovog vikenda.

Snimak je izazvao brojne reakcije, a javili su se i tiktokeri iz Srbije i Hrvatske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.