Američki glumac optužen za seksualno zlostavljanje

Izvor: B92, 21.Avg.2022, 18:47

Američki glumac optužen za seksualno zlostavljanje

Glumac Gari Bjusi suočava se sa optužbama za seksualno uznemiravanje koje se navodno dogodilo tokom godišnje konvencije "Monster Mania" održane u hotelu "Doubletree" u Čeri Hilu u Nju Džersiju prošlog vikenda.

Policija Čeri Hila reagovala je zbog prijave seksualnog prestupa u hotelu, a kao rezultat istrage policijska uprava optužila je Bjusija prema dve tačke kaznenog dela seksualnog odnosa četvrtog stepena, jednoj tački kaznenog dela pokušaja seksualnog kontakta i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednoj tački uznemiravanja.

Šef policije Čeri Hila Robert Kempf potvrdio je za CNN u subotu uveče da je u incident uključen glumac Gari Bjusi, koji je bio jedan od učesnika događaja.

Bjusi je najpoznatiji po ulozi Badija Holija u filmu "Priča o Badiju Holiju" iz 1978. godine, za koji je bio nominovan za Oskara za najboljeg glumca.

"Naš klijent, Monster-Mania LLC, pomaže vlastima u njihovoj istrazi o navodnom incidentu koji uključuje učesnike i slavnog gosta na prošloj konvenciji u Čeri Hilu. Odmah nakon što smo primili optužbu, slavni gost udaljen je sa konvencije i upućen da se više ne vraća. Monster-Mania je takođe podstaknla sve učesnike u nemilom događaju da kontaktiraju policiju kako bi podneli prijavu", rekl su iz advokatske kompanije koja zastupa Monster Maniju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.