Američki TikToker došao u Beograd i snimkom razbesneo sve: Čoveče, ovo nije Nikola Tesla VIDEO

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 10:41

Američki TikToker došao u Beograd i snimkom razbesneo sve: "Čoveče, ovo nije Nikola Tesla" VIDEO

Amerikanac Džastus Rid postao je viralan na Balkanu usled izvođenja raznih muzičkih numera na srpskom jeziku.

Nakon što je stigao u glavni grad Srbije, Džastus je izjavio da je posle 25 sati putovanja i promene tri aviona napokon stigao ispred "spomenika Nikole Tesle".

"Nikola Tesla izgleda malo drugačije nego što se sećam", rekao je Džastus. Međutim, Amerikanac se nalazio ispred spomenika knezu Mihailu.

Ovaj video-snimak pokrenuo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lavinu komentara. Mnogi su preporučili mladom Amerikancu da poseti Muzej Nikole Tesle, gde se može detaljno upoznati sa radom srpskog naučnika. Neki od komentara bili su "Čoveče, ovo nije Nikola Tesla", "To je knez Mihailo", "Poseti Muzej Nikole Tesle", "Poseti Novi Sad", i mnogi drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.