Alisa Milano otvoreno o abortusu: To je za mene bio pravi izbor

Izvor: B92, 16.Okt.2020, 16:49

Alisa Milano otvoreno o abortusu: "To je za mene bio pravi izbor"

Glumica Alisa Milano je u svom podkastu "Sorry, not sorry" pričala o pobačajima koje je imala u mladosti.

Alisa je ostala u drugom stanju dva puta iako je bila na piluli. Kako je ispričala, 1993. godine dva puta je imala abortus.

Tada je imala 21 godinu, zbog čega je smatrala da je to jedino ispravno.

"Bilo je grozno, odrasla sam u katoličkoj porodici i tu se onda dogodio taj sukob s verom. Bila sam zaljubljena prvi put, onako kako možeš biti zaljubljena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << samo dok si mlada. Ali nisam bila spremna da budem majka", priznala je glumica.

Kada je saznala da je u drugom stanju uprkos tome što je bila na piluli, rekla je da nije bila spremna da bude majka, pa je otišla na abortus.

"Bio je to moj izbor. Ja sam izabrala. Ja sam odlučila. Nije to bio lak izbor", dodala je.

Alisa je od 2009. godine u braku s osam godina mlađim Daveom Bugliarijem, s kojim ima i dvoje dece, šestogodišnju Elizabelu i devetogodišnjeg Mila.

Inače, Alisa je nedavno imala koronavirus i pokazala kakve posledice je na nju ta bolest ostavila čime je izazvala brojne reakcije javnosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.