Izvor: Domino Magazin, 08.Dec.2022, 14:54

Alice, Darling – Anna Kendrick u psihološkom trileru

Alice, Darling je napeti, psihološki triler u kome Anna Kendrick igra glavnu ulogu. A to je dovoljno da se nađe na našoj listi filmova koje želimo da pogledamo. Priča prati Alice, koja mora da laže zbog opsesivnog dečka. A tu su i drugarice koje takođe imaju svoje planove i ideje. I njoj nije lako pa […] The post Alice, Darling – Anna Kendrick u psihološkom trileru appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Špijunska serija Treason stiže na Netflix za praznike

Izvor: Domino Magazin, 09.Dec.2022, 10:20

Ako praznike planirate da provedete umotani uz ćebe uz dobre filmove i serije, evo ideje. Špijunska serija Treason stiže na Netflix krajem decembra. Priča prati dramu u MI6 posle pokušaja ubistva njenog direktora. Jedan od agenata se tako nađe na njenom čelu, sasvim neočekivano. Iza projekta...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.