Alen Islamović ulazi u politiku, ogorčen je zbog migranata

Izvor: B92, 26.Maj.2020, 20:28

Alen Islamović ulazi u politiku, ogorčen je zbog migranata

Pevač Alen Islamović pridružio se prvom gradonačelniku Bihaća Emdžadu Galijaševiću i njegovoj Novoj inicijativi i obelodanio početak svoje političke karijere. Naime, uveren je da će svojim iskorakom u političke vode rešiti najveći problem rodnog grada Bihaća, a to su po njemu migranti.

"Nemam ništa protiv tih ljudi, žao mi ih je, ali moraju poštovati običaje grada u koji su došli. Umesto toga Bišćani toljagama čuvaju vlastite stanove i kuće, a ovi su kraljevi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << noći. Oni vladaju, a Bišćani moraju biti naoružani. Naši političari ne rade ništa, umesto da zaštite građane, nečinjenjem su uneli strah i neizvesnost u Bihać", rekao je za 24 sata Islamović te dodatno objasnio da je BIhać tri i po godine u izolaciji jer se građani skrivaju od migranata.

"Provaljuju u vikendice, stanove. Pale i pljačkaju. Mog bubnjara, Igora Pečenkovića, pretukli su u haustoru jer ih je pokušao sprečiti u provali u komšijin stan. Šakama i šipkama polomili su mu ruke i nekoliko rebara", tvrdi Alen i obećava ako pobede na izborima da će odvesti deset hiljada Bišćana u Brisel da im tamo zapevaju.

"Želim pomoći Bišćankama i Bišćanima da se ulice našeg grada ponovo vrate građanima Bihaća, da im se vrati sloboda šetnja, sloboda konzumiranja reke Une, sloboda svega onga što je nekad bilo. Putujem svetom, ali često sam u Bihaću, imam svoje poljoprivredno dobro i svoja imanja i ja moram imati stražare da sve to čuvaju, i objekte i kuće od migranta. To je sve prevršilo svaku meru", tvrdi pevač za Avaz.

Nakon njegovih izjava, reakcije su podeljene.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.