Albanska pevačica šokirala stajlingom FOTO

Izvor: B92, 25.Avg.2023, 18:39

Albanska pevačica šokirala stajlingom FOTO

Pevačica Dua Lipa nalazi se na naslovnoj strani novog broja francuskog Vogue, a stajling na fotografijama koje prate naslovnicu mnoge je podsetila na suprugu Kanjea Vesta Bjanku Senzori čiji je način oblačenja na meti kritika.

Albanska pevačica Dua Lipa poznata po skandaloznim izjavama, na jednoj slici nosi kreaciju Nika Ovensa koj je podsetio na ekscentričan stajling Bjanke Senzori koji su na društvenim mrežama nazvali “prezervativ izdanje”.

Mnoge je pogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što je Bjanka tako odevena krenula u crkvu, zajedno sa mužem, kontroverznim dizajnerom i reperom.

Pročitajte još: Italijani prijavili policiji devojku Kanjea Vesta: "Lokalne vlasti bi trebalo da je kazne" FOTO

Ali izgleda da je ovaj stajling bio inspirativan te se Dua Lipa slično obukla za novo izdanje poznatog modnog magazina.

Dua Lipa pozirala je i u toplesu za francuski Vogue, a ovaj njen stajling neki porede i sa vrećom za boks.

Zbog neobičnog stajlinga, kao i fizičkih promena, odnosno izblajhanih obrva korisnici Tvitera pisali su komentare pitajući se ko je zapravo na fotografijama.

Page six navodi da je na naslovnoj strani pozirala u stilu grofa Čokule, a ona na sebi ima kreacije Schiaparelli i“ The Matrix".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.