Aktivisti u pun Mekdonalds ubacili miševe u bojama zastave Palestine VIDEO

Izvor: B92, 31.Okt.2023, 13:27

Aktivisti u pun Mekdonalds ubacili miševe u bojama zastave Palestine VIDEO

Aktivista koji podržava palestinsku Gazu bacio je na desetine živih miševa obojenih bojama palestinske zastave u Birmingemu u restoranu Mekdonalds ostavljajući mušterije u šoku. Na ovaj postupak navelo ga je to što poznati lanac brze hrane podržava Izrael.

Ovaj zastrašujući trenutak u kojem propalestinski aktivisti prazne kutiju punu miševa u Mekdonaldsovom restoranu pre nego što odu i uzviknu 'J**i Izrael', a užasnuti gosti beže iz restorana, zabeležen je i objavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na društvenim mrežama.

Gosti su mirno čekali svoje obroke u ekspozituri kompleksa Star siti u Birmingemu dok su miševi – sprejom ofarbani u boje palestinske zastave – odjednom počeli da trče po podu.

Ovaj restoran je sinoć potvrdio da je izvestan "broj miševa" pušten u restoran, insistirajući da je restoran, koji je sada ponovo otvoren, "potpuno dezinfikovan".

Snimak koji kruži društvenim mrežama naslovljen je sa "Uživajte u hamburgerima od pacova“, a počinje tako što muškarac drži lažne registarske tablice na kojima je pisalo „PAIISTN“ i „Slobodna Palestina“ dok pristiže autom. Zatim je čovek, sa palestinskom zastavom oko glave, otvorio prtljažnik automobila i zgrabio kutiju sa glodarima pre nego što je ušao u lanac brze hrane, prosuvši ih na zemlju.

Aktivista se na snimku čuje više puta kako viče 'Slobodna j**ena Palestina' dok se vraća u svoj auto, a kasnije dodaje i 'Bojkot Izrael'u i 'Je**m Izrael'.

Na kraju snimka, tekst na ekranu glasi: "Ciljani bojkot. Velika trojica. Počnite tako što ćete bojkotovati ove brendove koji su direktno uključeni u podršku izraelskom aparthejdu".

Ovaj događaj desio se nekoliko dana nakon što je održan još jedan propalestinski protest ispred Mekdonaldsa u Bristolu, gde su pristalice vikale "Bojkotujte Mekdonalds” nakon što su lanac brze hrane optužili da "ubija nevine ljude”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Propalestinski protestant ušetao u Mekdonalds i pustio 3 kutije miševa obojenih u boje zastave Palestine

Izvor: Luftika.rs, 31.Okt.2023

Svet se nalazi u sveopštoj histeriji nakon početka novog izraelsko-palestinskog sukoba.. Antisemitski incidenti prijavljeni su širom sveta otkako je Izrael pokrenuo ofanzivu na Gazu izazvanu zverstvima koje su počinili Hamasovi militanti 7. oktobra. Jedna takva stvar dogodila se juče u Birmingemu...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.