Ako sumnjate, proverite: Ovo su četiri sigurna znaka da vas partner vara

Izvor: BKTV News, 15.Nov.2018, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako sumnjate, proverite: Ovo su četiri sigurna znaka da vas partner vara

Iako ne treba paranoisati i u svemu videti krivca i razlog za ljubomoru, budite pažljivi ako u razgovoru vaš partner upotrebi jednu od sledećih fraza, jer možda sa strane ima još neku zanimaciju.

Pre nego što pronađete i dokaze, obratite pažnju kako će se on ponašati ako mu prebacite to da vas možda vara.

Ovo su četiri sigurna pokazatelja:

Izgovori

Jednom kad ih uhvatite na delu, skoro svaki prevarant počeće s izgovorima >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tipa: "Pogrešno si shvatila/shvatio", "Ona/on je samo prijateljica/prijatelj" ili “Hteo/htela sam da spasim našu vezu". Da, upravo to što ste pročitali.

Prebacivanje krivice

Neki će čak pokušati da svale krivicu na partnera, kao da ih je on/ona naterao/la na tako nešto, a najčešće to povezuju sa činjenicom da on/ona nije imao/la dovoljno vremena za njih pa su pronašli nekoga ko ima.

Preusmeravanje pažnje

Umesto da se fokusiraju na rešavanje problema varanja, većina onih koji varaju pokušaće da preusmere pažnju partnera na nešto drugo. Na primer, priznavanjem neke dugo čuvane tajne, koju je partner oduvek želeo da zna, i pre nego shvatite, vi ćete voditi potpuno drugačiji razgovor.

Ako vaš partner radi ovih sedam stvari, veza će vam vrlo brzo pući

Negiranje

Upravo zato, pre nego što se suočite sa partnerom koji vara, pobrinite se da sakupite dovoljno dokaza, koji upućuju na to da je kriv.

Ljubav nije opravdanje: Ovim navikama koje imate u vezi opasno nervirate prijatelje, a toga niste ni svesni

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.