Ako bebi ne prijaju kupovne vlažne maramice, napravite ih sami za čas! (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 08.Apr.2018, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako bebi ne prijaju kupovne vlažne maramice, napravite ih sami za čas! (VIDEO)

S obzirom na to da su mnoga deca zbog određenih sastojaka alergična na vlažne maramice koje se mogu kupiti u drogerijama i radnjama, ona je odlučila da podeli jednostavan trik koji će sigurno oduševiti sve mame.
Sastojci:
toaletni papir ili papirni ubrusi (višeslojni, što deblji, to bolji)
voda
bebi ulje
dečja kupka
Priprema:
U jednoj šoljici vode pomešajte dve velike kašike kupke i veliku kašiku bebi ulja, a zatim tom mešavinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << prelijte toalet papir ili ubrus.
Nakon 10-ak minuta okrenite rolnu papira kako bi se tečnost upila i s druge strane. Nakon što papir upije tečnost, izvadite središnji deo papira, a zatim iz plastične posude izvlačite vlažne maramice.

Izvor: vetinet.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.