Akademija modernog menadžmenta od 22. do 24. marta

Izvor: B92, 06.Mar.2019, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akademija modernog menadžmenta od 22. do 24. marta

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd sa Fakulteta organizacionih nauka deveti put zaredom organizuje projekat "Akademija Modernog Menadžmenta", koji će se održati u hotelu Envoy u periodu od 22. do 24. marta 2019. godine.

Akademija Modernog Menadžmenta predstavlja inovativni studentski poduhvat koji pruža idealnu priliku svim zainteresovanim i motivisanim mladim ljudima da saznaju koje su odlike i veštine koje prave razliku između dobrih i najboljih menadžera današnjice, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a zatim ih kroz različite delove projekta analiziraju, razvijaju i primenjuju.

Akademija je projekat koji okuplja više od 30 eminentnih predavača poput Marije Švigir, Dragiše Ristovskog i Gordane Nikić koji će kroz različite delove projekta preneti svoja znanja i iskustva na učesnike, ali i odgovoriti na sva postavljena pitanja, nedoumice ili dileme pred kojima se studenti nalaze.

Akademija Modernog Menadžmenta sastavljena je od tri tematski i konceptualno različite celine na osnovu kojih su nazvani i delovi projekta - studiranje, istraživanje i validacija.

Studiranje, kao prvi deo projekta održaće se 22. marta. Učesnici će prisustvom na nestandardnim predavanjima uvideti vrednost pravih informacija i smernica i imaće priliku da se na samom početku sesretnu sa jednim od ciljeva čitave Akademije, a to je drugačije poimanje problema i analiza dosadašnjeg načina rada i odnosa prema poslu koji obavljaju. Učiće o procesu sticanja znanja, ali i važnosti grupnog odlučivanja i kritičkog razmišljanja, kako bi najefektivnije pristupili radu.

Drugog i trećeg dana, učesnici će proći koz proces istraživanja, gde će se studenti upoznati sa tehnikama kompleksnog i kreativnog rešavanja problema i alatima koji se koriste za rešavanje. Kroz interaktivne radionice, učesnici će imati priliku da razviju sposobnosti procene kompleksnosti problema i postanu svesni standardnih grešaka. Takođe, proći će kroz pet faza design thinking metodologije, jer samo razumevanjem ljudskih potreba možemo shvatiti razloge donošenja određenih odluka.

Poslednji deo projekta, validacija, održaće se 24. marta i podrazumeva testiranje učesnika kroz rešavanje realnih problema iz poslovanja i afirmaciju stečenog znanja.

Nakon procesa validacije, polaznici Akademije dobiće sertifikate kao dokaz prethodno stečenih veština i znanja.

Projekat okuplja studente osnovnih akademskih i master studija Beogradskog univerziteta koji žele da upotpune neformalno znanje i tako spremno kroče na današnje dinamično tržište rada.

Zainteresovani učesnici za Akademiju Modernog Menadžmenta mogu se prijaviti od 7. do 14. marta, slanjem CV-a i popunjavanjem forme na zvaničnom sajtu organizacije www.estiem.org.rs.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SYS Company nastupa sa interaktivnom sesijom na NetWork 9 konferenciji

Izvor: Capital.ba, 06.Mar.2019

BANJA LUKA, SYS Company je već devetu godinu zaredom ponosni sponzor NetWork 9 konferencije koja će se održati u periodu od 27. do 29. marta 2019. godine u Hotelu Grand Neum pod sloganom “Connecting the Dots”. Kompanija je ove godine Gold sponzor konferencije pružajući značajnu podršku ovom...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.