Ajkula se zaletela u ronioca, izbila mu masku i disaljku / VIDEO

Izvor: B92, 01.Mar.2018, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajkula se zaletela u ronioca, izbila mu masku i disaljku / VIDEO

Jedan ronilac uspeo je da zabeleži momenat svog "direktnog sudara" sa ogromnom ajkulom, koji je nekim čudom uspeo da preživi.

Tridesetosmogodišnji Elton Poli ronio je, sa dva prijatelja, nedaleko od obale, u blizni Durbana u Južnoafričkoj Republici.

Oni su, pomoću mamaca, dozvali morske pse, kako bi ih posmatrali, što je u tim vodama uobičajna praksa. Celu situaciji snimali su kamerom.

Ajkula, koja im se približila, izgledala je iznenađeno, pa su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mislili da će brzo da ode.

Ona se, međutim, neočekivano zaletela u Polija, i izbila mu masku i disaljku za ronjenje iz usta.

Na tome se, srećom, sve i završilo, pa su ronioci prošli bez povreda.

"Ovakvo ronjenja se svakodnevno odvija u tom području. Ajkula je izgledala iznenađeno, pa je pokušala da ode, ali je umesto toga krenula prema meni i izbila mi masku i disaljku iz usta. Srećom, niko od nas nije povređen, a nije ni morski pas", rekao je Poli, prenosi Miror.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BLIZAK SUSRET SA KRVOLOČNIM UBICOM Ajkula se zaletela roniocu direktno u LICE, nekim ČUDOM je preživeo (VIDEO)

Izvor: Blic, 02.Mar.2018, 13:40

Jedan ronilac uspeo je da zabeleži momenat svog "direktnog sudara" sa ogromnom ajkulom, koji je nekim čudom uspeo da preživi...Tridesetosmogodišnji Elton Poli ronio je, sa dva prijatelja, nedaleko od obale, u blizni Durbana u Južnoafričkoj Republici...Oni su, pomoću mamaca, dozvali morske pse,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.