Agenti Skali i Molder nekad i sad FOTO

Izvor: B92, 08.Sep.2021, 13:30

Agenti Skali i Molder nekad i sad FOTO

Prošlo je 28 godina od premijere kultne serije "Dosije iks", a agenti Skali i Moder su ostali zapamćeni kao jedan od najspecifičnijih parova na malim ekranima.

Američka naučnofantastična serija "Dosije iks" trajala je devet sezona, od 1993. do 2002. godine. Iz nje su prositekli i filmovi, a serija je dostigla i kritičarski i komercijalni uspeh. Tome su posebno doprineli glavni glumci Dejvid Duhovni i Džilijan Anderson:

"Uvek sam želeo da nastavim snimanje. Predvideli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo filmsku franšizu nakon prekida serije i realizovali dva filma. Drugi je bio dobar, ali ne toliko da bi se snimio treći i svi smo zbog toga bili razočarani. Mislim da će nastavak pomeriti granice... Iako je snimanje prekinuto, serija je nastavila da živi, a mnoge koje se sada prikazuju, upravo su iz nje protekle", rekao je jednom prilikom Duhovni.

Ovaj glumački par važi za jedan od omiljenih parova koji dolaze sa malih ekrana i iako su nastavili svoje karijere i živote, ipak su ostali upamćeni kao Skali i Moilder.

Andersonova je nekoliko puta izjavljivala da i nije bila preterano oduševljena likom Dejne Skali koji ju je proslavio, pre svega zbog krutih odela i strogih frizura.

"Ne znam samo šta mi je bilo pa sam pristala da onako izgledam. Nikada to više ne bih ponovila, snimala sam samo zbog novca", rekla je jednom prilikom Džilijan.

Nedavno je Dejvid sa prijateljima uslikan u Los Anđelesu i primetićemo da se glumac nije mnogo promenio.

Džilijan se odrekla svoje crvene kose po kojoj je agent Skali bila prepoznatljiva i prešla je u red plavuša. Danas izgleda ovako.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.