Advokatsku karijeru zamenila Onli fansom: Zarađuje neverovatnu svotu, a obožava ono što radi

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 08:01

Advokatsku karijeru zamenila Onli fansom: Zarađuje neverovatnu svotu, a obožava ono što radi

Za manje od šest meseci nakon što je počela da radi kao advokat Jazmen Jafar je dala otkaz kako bi postala kreatorka na platformi Onli fans.

Kao advokat bi zarađivala 75.000 dolara godišnje, međutim, ova 27-godišnjakinja je toliko zaradila samo u februaru i više od 180.000 dolara u prva tri meseca ove godine preko Onli fansa.

Da bi zaštitila svoju privatnost, ona koristi ime Jazmen Jafar – po uzoru na princezu Jasmin i Džafaru, likove iz Diznijevog filma "Aladin". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ima skoro 1.200 objava i 2.200 video-snimaka na profilu Onli fans.

Džafar je rekla da je većinu svog života provela prateći put koji su joj zacrtali njeni roditelji poreklom sa Bliskog istoka. Položila je pravosudni ispit i otišla na razgovor za posao nadajući se da neće dobiti tu poziciju jer nije htela da nastavi pravnu karijeru, ali je prošla kroz to da umiri svoju porodicu.

"Pre, kada je moja budućnost bila tako upitna i kada sam imala sjajnu, dugu, stabilnu pravnu karijeru, mrzela sam pomisao na budućnost", rekla je za strane medije.

Džafar objavljuje gole fotografije i video-zapise na platformi, a pokrenula je svoj nalog na Onli fansu početkom 2021. pre nego što se pridružila advokatskoj firmi u oktobru te godine. Zatim je radila kao kreator sadržaja kako bi povećala svoju zaradu i na kraju napustila svoju advokatsku karijeru u martu 2022.

"Danju sam radila u advokatskoj kancelariji, a noću bih dolazila kući i snimala sadržaj", rekla je ona.

"Snimala sam ceo vikend. Uvek je bilo nezgodno ići u kancelariju u ponedeljak i kolege bi me pitale kako sam provela vikend, a ja bih rekla, 'Samo se opuštam u zatvorenom prostoru', kada sam stvarno snimala sebe kako sisam dildoe ili šta god."

Džafar je radila 10 sati dnevno u advokatskoj kancelariji, i uprkos tome što sada radi duže, rekla je da je srećnija, piše Bussiness insider.

Rekla je da je njena porodica bila šokirana kada im je rekla da se bavi Onli fansom. Ne podržavaju je, međutim Džafar je rekla da je i dalje vole.

"Svet se zaista menja, a tradicionalni putevi karijere nisu ono što su bili", rekla je Džafar.

"U to vreme poslovi poput advokata, inženjera i lekara bili su ono što vam je donosilo novac i stabilnost, ali sada, sa internetom, postoje beskrajne mogućnosti sa onim što možete da uradite."

Rekla je da odluka da prestane da bude advokat nikada nije bila vezana za novac, već da je Onli fans bilo "vozilo" za bekstvo od karijere u kojoj nije bila srećna.

"Mnogi ljudi ne shvataju da je mnogo advokata jadno i često mi kažu da sam luda što sam napustila advokatski posao kako bih bila seksualna radnica."

Džafar sada želi da se zalaže za prava seksualnih radnika i da se razgrana u druge oblike kreiranja sadržaja. Pokrenula je na Jutjubu kanal, gde koristi svoje pravno znanje tako što nezvanično pomaže autorima Onli fansa da pregledaju svoje ugovore ako imaju agente.

"Moj cilj je da razbijem neke od stigmi i stereotipa u vezi sa seksualnim radom i pokažem ljudima da to nije poslednje sredstvo", rekla je ona.

"Za mene je to prvo rešenje, jer sam imala dobro plaćen posao koji sam mogla da radim do kraja života. Izabrala sam ovo jer sam želela slobodu i sreću."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.