Adrijana Lima raspametila fanove vanserijskom lepotom: Izgleda bolje nego ikada FOTO

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 14:04

Adrijana Lima "raspametila" fanove vanserijskom lepotom: "Izgleda bolje nego ikada" FOTO

Čuvena brazilska manekenka Adrijana Lima je nedavnom fotografijom na Instagramu pokazala kako teku pripreme za novu kampanju brenda "Viktorijas sikret".

Podsetimo, pre nedelju dana Adrijana Lima je označila svoj grandiozni povratak modeling karijeri i to nakon pet godina pauze. Tada je videom na pomenutoj mreži otkrila da je ponovo zaštitno lice najpoznatijeg brenda donjeg veša za žene, a reakcije njenih mnogobrojnih pratilaca, i te kako, su bile pozitivne.

Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u nedavnoj kompilaciji fotografija pokazala kako teku pripreme za najnoviju kampanju "Viktorijas sikret" brenda, a iz priloženog materijla možemo da vidimo da Adrijana blista

Brazilska manekenka je sa dugom raskošnom kosom izazvala erupciju oduševljenja na Instagramu. Koleginice manekenke su odmah reagovale na ovu objavu, ali i slavne ličnosti iz različitih sfera javnog života.

"Vratila se i izgleda bolje nego ikada", komentarisala je pevačica Rita Ora.

"Vauu", dodala je najtraženija manekenka današnjice Điđi Hadid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Adrijana Lima "raspametila" fanove vanserijskom ljepotom

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Apr.2023

Čuvena brazilska manekenka Adrijana Lima je nedavnom fotografijom na Instagramu pokazala kako teku pripreme za novu kampanju brenda "Viktorijas sikret".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.