Adrijana Lima bukvalno sija – i dalje joj nema ravne FOTO

Izvor: B92, 02.Dec.2022, 14:37

Adrijana Lima bukvalno sija – i dalje joj nema ravne FOTO

Pored Dohe, Lima osvaja i Saudijsku Arabiju.

Adrijana Lima prisustvovala je WTTC global skupu posvećenom prirodi, turizmu i putovanjima u Rijadu, a za ovaj događaj manekenka je izabrala zanimljivu "disko" kreaciju.

Na zvaničnom sajtu samita, ističe se da je cilj skupa pronalazak rešenje za oporavak sektora od posledica koje je za sobom ostavila pandemija i da bi se kreirala stategiju za održivi razvoj.

Za ovu priliku Brazilka se opredelila za sako i zvonaste >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pantalone od šljokica, a celokupni stajling je upotunila minđušama i salonkama.

Podsetimo, Lima je u vezi sa filmskim producentom Andreom Lemarsom, a 28. avgusta na svet je dečaka. Iz braka sa košarkašem Markom Jarićem ima dve ćerke, a ovo je njeno prvo dete sa filmskim producentom Andreom Lemarsom.

SLIKE POGLEDAJTE OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.