Adel silno bogatstvo zaštitila predbračnim ugovorom

Izvor: B92, 19.Dec.2023, 09:05

Adel silno bogatstvo zaštitila predbračnim ugovorom

Adel je šokirala javnost kada se udala bez najave, a kada je njeno venčanje sa Ričom Polom doprelo do svih, počeju da isplivavaju detalji.

Pevačicu su prijatelji savetovali da sklopi predbračni ugovor kojim bi zaštitila svojih 220 miliona dolara, koja je najviše zaradila zbog prodaje njenih albuma. S obzirom na nove projekte i rast digitalnih platformi, njeno bogatstvo će se uvećavati.

Adel poseduje i više kuća, a njena glavna prebivališta su imanje koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vredi "samo" 11 miliona dolara u Engleskoj, a ima i imanje u Kaliforniji, vredno 10,5 miliona dolara. Osim toga, poseduje i dve kuće u Londonu koje se procenjuju da su vredne 14 miliona dolara. Jedna iznosi 9,5 miiona dolara, a krajem 2021. godine, Adel je pazarila vilu glumca Sivestera Stalonea u Los Anđelesu za 58 miliona dolara.

S obzirom na impozantne cifre, nije čudno što je pevačica rešila da sve bude pod kontrolom, iako se ponosi brakom sa Polom, piše Daily Mail.

Podsetimo, Adel već ima brak iza sebe. U bračnoj zajednici bila je sa Sajmonom Koneckim, sa kojim je 2012. godine dobila sina Anđela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.