Adel se srušila na nastupu: Nije mogla da se pomeri od bolova

Izvor: B92, 27.Avg.2023, 17:29

Adel se srušila na nastupu: Nije mogla da se pomeri od bolova

Pevačica je i ranije ove godine govorila o svom hroničnom bolu u leđima. Ona je tada navodno šepala na bini dok je fanovima pričala o svom zdravstvenom problemu

Britanska pevačica Adel (35) srušila se u bekstejdžu tokom nastupa u Las Vegasu zbog napada išijasa, piše The Sun. Pevačica je otkrila svojim fanovima da je imala napad i da nije mogla da se pomeri.

"Moja ekipa me je podigla sa parketa", rekla je ona.

Adel je ranije ove godine opisala svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hronični bol u leđima. Pevačica je tada navodno šepala na bini dok je fanovima pričala o svom novom zdravstvenom problemu. Tokom nastupa 'Vikend sa Adel' u Koloseumu, pevačica se našalila da je morala da puzi zbog bolesti. Išijas izaziva bol koji se širi od donjeg dela leđa niz nogu do prstiju.

Adel je imala problema sa glasnim žicama, a jednom je pričala kako je otišla kod psihoterapeuta.

"Ponovo sam išla na terapije jer nisam išla par godina. Morala sam da počnem", rekla je tada Adel.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.