Adel publici pretila pištoljem na koncertu: J***** vas upozoravam VIDEO

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 08:37

Adel publici "pretila pištoljem" na koncertu: J***** vas upozoravam VIDEO

Britanska pevačica dala je zanimljiv komentar na bizaran trend gađanja pevača koji je zavladao svetom

U Srbiji, ali i celom svetu, izgleda da je nažalost "zavladao trend" gađanja pevača dok održavaju svoje koncerte. Kod nas se to nedavno dogodilo treperima na jednom beogradskom festivalu, dok su i neke od svetskih zvezda takođe bila na ovaj način ugrožene, ali i ponižene.

Britanska pevačica Adel dala je zanimljiv komentar na ovaj bizaran fenomen tokom svog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koncerta u Las Vegasu, gde je publici "zapretila pištoljem". Inače, radi se o pištolju koji ispaljuje majice, pa je tako istim ona gađala publiku.

"Jeste li primetili kako su ljudi zaboravili je*eni kodeks ponašanja na koncertima i počeli da bacaju s*anja na pozornicu? Jeste li to videli?" upitala je publiku.

"J*beno vas izazivam!" rekla im je mašući pištoljem koji ispaljuje majice.

"Prestanite da bacate stvari na umetnike, ali možete da pucate na ljude“, kroz smeh je rekla Adel i zatim ispalila pištolj sa majicama u publiku.

Snimak je oduševio fanove, koji ne prestaju da komentarišu ovaj njen potez.

"Ovo je previše smešno", "Plačem", "Kraljica", "Naravno da je to uradila", samo su neki od komentara obožavalaca.

Podsećanja radi, nedavno je pevačicu albanskog porekla, Bebe Redžu, u trenutku kada je pokazivala simbol dvoglavog orla na bini, muškarac iz publike udario mobilnim telefonom u glavu, a snimak sa koncerta ubrzo je postao viralan.

Nakon toga, na binu je skočio obožavalac i ošamario pevačicu Avu Maks. Tehnički je nije gađao predmetom, ali to je ipak nasilni čin. Takođe, neko iz publike bacio je pepeo svoje pokojne majke pevačici Pink na binu, što je zapanjilo svet. I ako ste mislili da to nije dovoljno bizarno, varate se jer je neko bacio seks igračku na repera Lil Nasa na sceni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.