ANKETA B92: Da li su princ Hari i Megan Markl ozbiljno narušili tradiciju?

Izvor: B92, 10.Jan.2020, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETA B92: Da li su princ Hari i Megan Markl ozbiljno narušili tradiciju?

Od samog početka vojvotkinji od Saseksa govore "kako nije pogodna za kraljevski život", ali ko je mogao da pretpostavi da će zaista da se povuče i to sa princem.

Posle "bregzita" usledio je "megzit". Kada su princ Hari i Megan Markl saopštili da se povlače iz kraljevskog života u Velikoj Britaniji je usledio šok iako mnogi smatraju da Megan Markl "ne pripada" ovoj porodici, malo ko je mogao da predvidi da će se kraljevski par zaista odlučiti na ovakav korak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Elizabeta Druga je iznenađena i razočarana, ali iznenađena je i javnost koja je pomno pratila život ovog para koji je odlučio da još jednom šokira svet "neprimerenim" odlukama.

Ko je kriv za raskol u kraljevskoj porodici?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.