A od mladenaca? Svakom po auto... / FOTO

Izvor: B92, 20.Nov.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A od mladenaca? Svakom po auto... / FOTO

Dizajnerka enterijera Ehi Ogbebor i biznismen Kenet Oboku venčali su se u subotu u Benin Sitiju u Nigeriju, priredivši veoma raskošnu svadbu.

I pored veoma raskalašnih detalja na venčanju, kakvi su sigurno ogromna višespratna torta i "ritualno" zatrpavanje mladenaca novcem (i to novčanicama od 100 dolara), to nije bilo najekstravagantnije od svega.

Ono što je zasenilo sve ostale luksuzne detalje bili su pokloni.

I to ne oni koje su mladenci dobili, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već pokloni koje su oni davali svojim gostima.

Gosti su od Ehi i Keneta, kao suvenir za uspomenu na njihovo venčanje, na poklon dobili potpuno nove automobile Tojota, mikrotalasne pećnice i frižidere.

Iz ovakvog njihovog gesta može se zaključiti da njih dvoje nemaju egzistencijalnih problema.

Kenet Oboku se nalazi na visokoj poziciji u italijanskoj naftnoj i gasnoj kompaniji, navodi The Nation. Pojedini onlajn mediji su tvrdili da je milijarder. Ehi Ogbebor je generlna direktorka kompanije "Sayaveth Interiors and Hotel", navodi Biznis Insajder.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.