8 istina koje ne treba da kažete

Izvor: Domino Magazin, 03.Jul.2009, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

8 istina koje ne treba da kažete

Neke stvari je bolje prećutati na početku svake veze

Iskrenost je ok, ali to ne znači da na pravom sastanku treba da devojci ispričate da ste do trećeg razreta piškili u krevet. Evo ih osam stvari koje ne treba da kažete. Bar ne baš odmah.

1. Činjenice o predhodnim vezama

Iako je to veoma značajna stvar za svakoga, sigurno niko ne želi da sluša o svojim predhodnicama. Naravno, žene će uvek pitati, ali ne morate baš sve da ispričate. Priznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << o seksu za jednu noć, kafanske avanture i slične stvari samo će potegnuti još niz pitanja.

2. Troškove i visinu plate

Pored toga što je to nekulturno, ovo može da odbije devojku. Ukoliko ne živite zajedno, devojka ne mora da zna koliko zarađujete ili koliko ste platili novi telefon. To će samo značiti da ste običan razmetljivi seljak.

3. Porodične tajne i odnos sa roditeljima

Čak iako imate puno prijatelja, posao i devojku, ne mora da znači da ponekad ne iskoristite stare dobre roditelje za savet ili pozajmicu. Nemojte odavati devojci svaku sitnicu iz vašeg odnosa sa roditeljima. Vreme za ozbiljno upoznavanje će doći kasnije.

4. Svoje slabosti i strahove

Ako pred devojkom stalno pričate da se bojite zubara, visine ili čega već, ona će pomisliti da nema oslonca u takvom muškarcu. Pred devojkom, čak iako niste, glumite jakog muškarca. Sinatra je rekao da pred ženama nikada ne treba kukati, a mi se slažemo.

5. Aktivnosti u kupatilu

Preskočite priče o ličnoj higijeni i fiziološkim potrebama koliko god vam to izgledalo zabavno.

6. Tajne vaših prijatelja

Neki ljudi često ogovaraju parove i prijatelje, ali to nije dobro. Ako recimo vaš najbolji prijatelj vara devojku, a vi s njim često izlazite, pitanje je dana kada će to izazvati navalu besa kod vaše partnerke.

7. Činjenice o masturbiranju

Mnogi muškarci koji imaju redovan seks i dalje nastavljaju sa svojom omiljenom navikom, svakodnevnom masturbacijom. Samozadovoljavanje samo po sebi nije loše, ali to devojku može da iznervira, pogotovo u početku. Ona će pomisliti da nije dovoljno dobra ili da vi ustvari želite seks sa nekom drugom.

8. Poklone i stvari bivših devojaka

Čak i ako imate punu kuću stvari koje su vam poklonile bivše devojke, to ne spominjite. Svaki put kad vaša sadašnja devojka ili supruga vidi taj CD, majicu ili parfem, poželeće da ga baci ili sakrije od vas. Razlog je obična ljubomora, koja se u ovom slučaju zaista može zaobići.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.