5 razloga zašto je super biti sa strancem

Izvor: B92, 08.Maj.2012, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5 razloga zašto je super biti sa strancem

Svaka devojka barem je jednom maštala o romantičnoj avanturi sa zagonetnim i zavodljivim strancem, a neke su imale i sreći da ih dožive.

Iako veze na daljinu mogu da budu izrazito teške i imaju mnoge mane, ljubavni odnos sa strancem može biti vrlo dobra i korisna stvar:

1. Seksi naglasak

Seksi britanski naglasak, vatreni španski govor, zavodljivi italijanski ili otmeni francuski obaraju žene s nogu, a on je još pored svega toga neodoljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sladak kad na srpskom pokušava da izgovori nešto.

2. Nove fore

Kod njega je sve novo. Veza sa strancem je prava mala avantura i istraživanje nečeg novog. Nema izlizanih fora kao na većini izlazaka, razgovor sa strancem je totalno nepredvidiv.

3. Svež početak

On ne poznaje nekog tvog prijatelja koji poznaje prijateljicu od prijatelja tvog bivšeg ili slično. Nema ogovaranja i neistina. On ne poznaje nekog iz vašeg bivšeg razreda i nije čuo tračeve o vama. Sa strancem možete da imate "svež start".

4. Putovanja

Veza sa strancem znači da je vreme da pripremte pasoš jer kad tad će poželeti da vam pokaže svoju zemlju, i upozna sa roditeljima i prijateljima.

5. Učenje stranog jezika

Nakon nekoliko meseci veze sigurno ćete naučiti dosta stranih reči na njegovom jeziku. Najpre ćete znati samo "volim te" i "može" ali nakon nekoliko meseci naučićete da komunicirate I na njegovom jeziku.

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Povezane vesti

5 razloga zašto je super biti sa strancem

Izvor: medio.rs, 09.Maj.2012, 03:43

Svaka devojka barem je jednom maštala o romantičnoj avanturi sa zagonetnim i zavodljivim strancem, a neke su imale i sreći da ih dožive.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.