48 sati večeras u 21.02h

Izvor: B92, 16.Jul.2013, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"48 sati" večeras u 21.02h

Edi Marfi je uzdigao je svoju karijeru visoko, i to upravo na temeljima filma “48 sati“. Ovaj njegov prvenac postigao je veliki uspeh i predstavlja izrazito kvalitetan akcioni film.

Radnja filma prati opasnog kriminalca Alberta Ganca, koji beži iz zatvora uz pomoć prijatelja, Indijanca Bilija Bera.U potrazi za bivšim partnerom, njih dvojica dolaze u San Francisko, otimaju njegovu devojku i traže da donese skriveni novac.

Međutim, ubistvom privuku na sebe pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << policije, a posebno detektiva Džeka Kejtsa, kome je povereno njihovo hapšenje. Džek je policajac koji voli da radi sam i ne drži se pravila policijske struke.

Pogledajte ovu uzbudljivu i inteligentno osmišljenu akciju bez dlake na jeziku, večeras u 21.02h u Bioskopu 92.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"48 sati" večeras u 21.02h

Izvor: B92, 16.Jul.2013

Edi Marfi je uzdigao je svoju karijeru visoko, i to upravo na temeljima filma “48 sati“. Ovaj njegov prvenac postigao je veliki uspeh i predstavlja izrazito kvalitetan akcioni film...Radnja filma prati opasnog kriminalca Alberta Ganca, koji beži iz zatvora uz pomoć prijatelja, Indijanca Bilija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.