За унапређење заштите животне средине издваја се преко 40 милиона динара

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Okt.2022, 21:09

За унапређење заштите животне средине издваја се преко 40 милиона динара

У циљу унапређења управљања отпадом, Покрајински секретаријат за урбанизам и заштиту животне средине определио је 41,7 милиона динара за набавку опреме за сакупљање и рециклажу отпада. Фото: Pixabay/imordaf Како се наводи у документацији расписане јавне набавке, у плану је набавка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << контејнера и канти за отпад и смеће и то 13.800 канти за смеће од 120 литара и 400 контејнера од 1100 литара са равним поклопцем. Оба наведена добра биће зелене боје.
Рок за достављање понуда је 1. новембар.
Након набавке, прибављена опрема за сакупљање и рециклажу отпада биће прослеђена на даље коришћење јединицама локалне самоуправе.
Сакупљање и рециклажа отпада представља један од приоритета у области заштите животне средине који су дефинисани Програмом заштите животне средине Аутономне покрајине Војводине за период 2016-2025. године.
Združena taktička vatrogasna vežba u Deliblatskoj peščari

Преузмите андроид апликацију.
Чланак За унапређење заштите животне средине издваја се преко 40 милиона динара се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.