Како би изгледао живот да свака радна недеља почиње средом? (среда, 3. мај)

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Maj.2023, 07:01

Како би изгледао живот да свака радна недеља почиње средом? (среда, 3. мај)

За државне установе, јавне службе и многа предузећа, данас је први радни дан након првомајских празника. Што смо празновали, празновали смо. Данас се све полако враћа у нормалу у Новом Саду. Али зар не мислите да би било одлично да нам свака радна недеља почиње од среде? Фото: Градске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << инфо Данас ће бити топло, али уз могућу повремену кишу. Температура ће бити од 12 до 20 степена.
Поједине улице ће остати без струје. ОВДЕ погледајте које.
Фото: Pixabay/Ray_Shrewsberry Данас СПЕНС ради према редовном распореду. Тако да су смене на базенима следеће:
Од 6.30 до 7.30 ( програм за пословне људе) Од 9.30 до 11.00 Од 11.30 до 13.00 Од 16.30 до 18.00 Од 19.30 до 21.00 Фото: Pixabay/Dimhou Цене улазница:
радним даном (од 9.30 и од 11.30)   200,00 – одрасли/ 150,00 – деца до 12 година
радним даном (од 16.30 / од 19.30 и викендом)   250,00 – одрасли/ 200,00 – деца до 12 година.
У Кафа Бару у Меркатору  од 19:30 часова можете учествовати у Музичком квизу. Ако сте љубитељ музике ово је прави квиз за вас. Квиз је подељен на 11 области а то су: опште знање, домаћи рок, страни поп, народна музика, област вечери 1, домаћи поп, реп, област вечери 2, музички каладонт, страни рок и турбо фолк.
Котизација износи 200 динара по члану екипе.
Једну екипу може чинити максимално 5 чланова. Питања иду на видео-биму, екипе имају испред себе формулар који попуњавају. На полувремену се папири скупљају, следе одговори, прегледају се формулари, након тога следи табела. Исти поступак се понавља на крају другог полувремена. Све је више него опуштено и релативно анонимно, тако да бламирања нема. На области коју најбоље познајете можете искористити џокера који вам дуплира поене и користи се само једном у току квиза.
За победничку екипу и екипе које буду освојиле област вечери 1 и област вечери 2 обезбеђене су награде.
Пријаве на број телефона 069/1000-400
Друга заједничка изложба студената Академије уметности у Новом Саду, у оквиру Пројекта ЕXP, свечано се отвара у 18 сати у галерији АУНС, Булевар Михајла Пупина 20.
Тема овогодишњег издања Пројекта ЕXP је ФРАГМЕНТ, а чини га селекција од двадесет пет студентских радова, укључујући и перформанс на самом отварању.
Након отварања, од 20 сати наставља се дружење у Ординација Арт кафеу, Јеврејска 4.
Пројекат ЕXP представља студентску иницијативу за продубљивање односа између сва три департмана, а покренули су га студенти четврте године фотографије из потребе да мотивишу студенте да у свом уметничком раду што више истражују, експериментишу, да комбинују и повезују различите уметничке медије и ангажују се унутар уметничких колаборација.
Уживајте!
Kulturna stanica „Mlin“ – mesto u kojem caruje razigrani dečiji svet (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како би изгледао живот да свака радна недеља почиње средом? (среда, 3. мај) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.