Промоција књиге „Живот у шуми“, 27. априлa у Културној станици Еђшег

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Apr.2023, 07:44

Промоција књиге „Живот у шуми“, 27. априлa у Културној станици Еђшег

Некадашњи тренер више државних атлетских репрезентација и власник неколико компанија одрекао се свега у замену за мир и живот у шуми. Фото: PrtSc/edjseg.kulturnestanice.rs Животну причу Николе Борића, која је завршила на британском „Channel 5“ када је водитељ Бен Фогл одлучио да направи серијал >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << о „Робинзону с Папука”, сада имате прилику да чујете у културној станици.
Промоција књиге „Живот у шуми“, одржаће се 27. априла у 18 часова у Културној станици Еђшег. Како тврди аутор ово аутобиографско дело посветио је свима онима који осећају потребу за животном променом и повратку природи, али још увек нису скупили храбрости за тако нешто.
Забележите у свом календару и не пропустите ову јединствену промоцију књиге.
Predstava „Veliki talas“ u svečanoj sali NIS-a

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промоција књиге „Живот у шуми“, 27. априлa у Културној станици Еђшег се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.