24 minuta: Tradicionalni pregled najvećih idiotizama u 12 kategorija

Izvor: B92, 01.Jan.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"24 minuta": Tradicionalni pregled najvećih idiotizama u 12 kategorija

Ako ste propustili Kesićevu tradicionalnu novogodišnju emisiju, možete da je pogledate na našem sajtu. Tema emisije je "Tradicionalni pregled najvećih idiotizama uredno složenih u 12 filmskih kategorija". Analitičari su ovoga puta bili Nikola Škorić, Radina Vučetić i Milan Lane Gutović, a muzički gosti Disciplina kičme.

"Mnogi se pitaju zašto se, pobogu, ministar policije bavi zimskim jaknama, brojanjem glava u jednom redu, koliko se sužava ulica kod pozorišta i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koliko je minimalno rastojanje ljudi koji šetaju da se ne bi onako priljubili jedan uz drugog. Pa zato što je Nova godina. Lepše je izračunati širinu trotoara nego koliko je policajaca napustilo službu. Bolje da ministar sabira šalove i jakne po kvadratnom metru nego slučajeve koji godinama čekaju da nadležni organi urade svoj deo posla. I jeste, mnogo je lepše brojati dužinu ulica nego koliko je nerešenih ubistava", započeo je Zoran Kesić 159. epizodu "24 minuta".

Celu emisiju možete da pogledate u videu ispod.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.