20 godina stariji stručnjak za mlade žene: Prvi muž Vesne de Vinče otac je naše poznate glumice

Izvor: B92, 06.Jul.2022, 08:11

20 godina stariji stručnjak za mlade žene: Prvi muž Vesne de Vinče otac je naše poznate glumice

Pre nego što je osnovala kompaniju "Miss Yu" Vesna Jugović godinama je radila na "Radio-televiziji Srbije", gde je napravila na desetine ekskluzivnih emisija. Sagovornici su joj bili Artur Klark, Pako Raban, Imelda Markos, Gadafi, Arafat, Nelson Mendela...

Vesna se dva puta udavala, a oba muža bili su istaknuti predstavnici "sedme sile".

Čovek kome je prvi put rekla "da" bio je Milan Miličević Lango, a taj period života opisala je rečima:

"Moj prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muž bio je M. M. Lango. Taj brak uspešno se raspao posle sedam godina. To je bila škola života koja je nastupila posle tatine smrti. Valjda mi je trebao neko stariji. Tu sam naučila šta ne želim od muškarca. Volela sam ga i kada sam otišla. Tada sam shvatila da postoji dobra i loša ljubav, obe strasne. Iz loše treba bežati. Loša ljubav oduzima energiju, lepotu, nateruje suze u oči, ograničava, zatvara, demotiviše, a dobra ti daje krila i stalni osmeh na lice. Bio je dvadeset godina stariji. Bio je stručnjak za mlade žene. Posle mene se ženio dva puta. Sati provedeni sa kumom Batom Živojinovićem, Tomom Zdravkovićem, Kaporom i ostalim legendama deo su nezaboravnog iskustva. Pila sam sa njima stalno i gotovo postala alkos", prenosi Hello Magazine.

Milan Lango, koji je preminuo 1994. godine, bio je i u braku sa čuvenom voditeljkom Dunjom Figenvald, koja se zbog njega u 26. godini preselila iz Zagreba u Beograd. Tokom zajedničkog života dobili su sina Istoka i ćerku Srnu, koja je krenula glumačkim putem.

Vesna se drugi put udala za Predraga Vitasa, koji je 1998. godine izgubio bitku sa karcinomom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.