20.000 dolara za ćutanje - Niki Minaž štiti muža

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 16:21

20.000 dolara za ćutanje - Niki Minaž štiti muža

Dženifer Hog podnela je tužbu protiv amričke reperke Niki Minaž i njenog supruga Keneta Petia prošlog meseca, jer su pokušali, priča ona, da je podmite, kako bi povukla tužbu za navodno silovanje iz 1995. godine, podnetu protiv njenog supruga

Njena tužba protiv Keneta dovela je do njegovog suđenja za pokušaj silovanja, a sada je Dženifer odlučila da podnese još jednu tužbu protiv slavnog američkog para zbog podmićivanja.

Međutim, kako prenose strani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mediji, žena po imenu Dženifer Hog ne tuži Niki Minaž i njenog supruga zbog podmićivanja, već i zbog prijetnji koje je dobila od njihovih saradnika.

U razgovoru za američki tok šou u sredu, Dženifer Hog izjavila je da ne želi više da živi u strahu, odnosno, da je umorna od konastantnog straha, prouzrokovanog pretnjama od strane pomenutog bračnog para.

"Umorna sam više od straha u kojem živim. Određene akcije koje je bračni par preduzeo protiv mene nametnule su mi novu strepnju, a u mojim godinama ne želim da se osećam tako", kaže ona, dodajući da ne želi da se plaši više, pa jedini način da prekine taj 'začarani krug' jeste da priča o stvarima koje joj se dešavaju.

Pričajući o detaljima situacije u kojoj se nalazi, Dženifer se prisetila trenutka kada ju je američka reperka Niki Minaž lično kontaktirala u maju 2020. godine.

"Nazvala me i rekla da je dobila informaciju da sam voljna da im pomognem oko situacije u kojoj se oni nalaze. U tom trenutku nisam tačno razumela šta podrazumeva pod tim - voljna sam da im pomognem", priča ona, dodajući da joj je pevačica ponudila njoj i njenoj porodici avionski let do Los Anđelesa.

"Odbila sam ponudu, čak sam joj rekla šta mi se dogodilo - kao žena, ženi. Stvarno mi se dogodilo".

Iako je pevačici ispričala da ju je njen muž, kojeg ona očigledno štiti, silovao, novčane ponude za njeno ćutanje su samo pristizale.

"Poslednja novčana ponuda koju sam dobila bila je u iznosu od 20.000 američkih dolara. Saradnici reperke bacili su mi u krilo, verovali ili ne, celokupni iznos".

Iako je ova sramna ponuda bila poslednja kap koja je prelila čašu, Dženifer je samo, po ko zna koji put, odbila ponudu, jer neće da ćuti o silovanju.

"Sećam se, njeni saradnici su mi nakon ovog rekli: 'Trebalo je da uzmeš ovaj novac, jer sa njim ćemo da platimo nekog da te ućutka'".

Dženifer je zaključila da koliko god novca Niki Minaž i Kenet Peti imali, ne mogu da učine da njena trauma nestane i neće odustati od tužbe.

Reperka i njen suprug još nisu odreagovali na optužbe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.