14 načina da ostanete bez dečka

Izvor: B92, 23.Avg.2011, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

14 načina da ostanete bez dečka

Ponekad devojke umeju da budu pomalo psihotične i posesivne kada se nađu na početku veze. Davanje životinjskih nadimaka u prvoj nedelji zabavljanja i desetine poruka u inboksu mogu da deluju malo zastrašujuće.

Ovo su najčešći razlozi zbog kojih svaki muškarac pobeći kao glavom bez obzira:

1. Previše informacija o vašoj prošlosti

Postoje neke stvari o kojima se jednostavno ne priča na početku veze - bivše ljubavi, seksualni izleti, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ste sve dijete isprobale... Nema potrebe da ga prestravite na prvom sastanku.

2. Redekorisanje njegovog stana

Provodite dosta vremena kod njega. To ne znači da treba da donesete kutiju svojih (ženskih) stvari. Plišane mede, roze ćebence, jastuk u obliku srca i mirišljave sveće ostavite u svojoj sobi.

3. Prekidate njegovo veče sa prijateljima

Kada isplanira veće sa momcima, budite sigurni da razlog zašto nije hteo da vas povede nije to što vas se stidi. Većina mušakaca voli da praktikuje nešto što se zove druženje sa momcima, što podrazumeva obično poker, pivo ili utakmicu, pa ženski uljezi nisu dobrodošli.

4. Zovete ga na romantičan film

To što se na TV-u daje vaš omiljeni ljubavni film, nije razlog da ga pozovete da provede veče uz kokice i koka-kolu.

5. Kupujete mu odeću koja se slaže uz vašu

Zašto bi iko imao potrebu da radi ovako nešto? Ako mislite da je to slatko, razmislite još jednom.

6. Plakanje posle seksa

Svi smo nekad osetljivi, ali postoji vreme i mesto za plakanje, a to svakako nije spavaća soba. Seks bi trebalo da bude nešto zabavno i uzbudljivo, ne kvarite ga suzama.

7. Ostavljanje tampona u njegovom kupatilu

Svoje tampone držite u tašni i nikada ih ne ostavljajte „za svaki slučaj" u njegovom ormariću. To važi i za četkicu za zube.

8. Rani ultimatumi

U trenutku kada još uvek ne možete znati da li vaša veza ima neku budućnost, neumesno je postavljati bilo kakve ultimatume. Nijednom muškarcu neće biti drago da čuje „Neću da spavam sa tobom sve dok mi ne priznaš da li sam ti jedina".

9. Zovete njegovu mamu

Iako osećate da postajete bliski i da je možda vreme za sledeći korak, pozivanje njegove mame bez njegovog znanja, samo zato što želite da stupite u kontakt, nije prihvatljivo. Ne samo da će izgubiti poverenje u vas, već je velika verovatnoća i da će pomisliti da ste ludi.

10. Terapija za parove

Možda nakon nekoliko godina veze, ali posle 2 meseca - nema šanse. Ako pomislite da bi trebalo da zajedno odete kod psihologa, vreme je da krenete dalje.

11. Volim te

To nije nešto što treba da se izgovori tek tako, a ako vam izleti u ranoj fazi veze, samo može da ga otera.

12. Zivotinjski nadimci

Suzdržite se od ovakvog tepanja ukoliko želite da izbegnete neugodnosti. Čak i kada vidite da je on tip muškarca koji generalno nema ništa protiv toga, birajte prilike. Sigurno ne bi želeo da njegovi drugovi čuju da je "maca” ili "pile”.

13. Provaljivanje na njegov FB nalog

Fejsbuk ima lozinku sa razlogom. Svaki vid neovlašćenog ulaska na profil nije ok, zato nemojte ni da pomišljate na tako nešto. Ako vas ikada uhvati, ta veza neće opstati.

14. Konstantno proveravanje

Ne zovite ga na svakih 5 minuta i ne ostavljajte iritirajuće poruke kada se ne javlja na telefon.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

14 načina da ostanete bez dečka

Izvor: medio.rs, 23.Avg.2011

Ponekad devojke umeju da budu pomalo psihotične i posesivne kada se nađu na početku veze. Davanje životinjskih nadimaka u prvoj nedelji zabavljanja i desetine poruka u inboksu mogu da deluju malo zastrašujuće.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.