12-godišnjak odvratio čoveka od samoubistva pomoću ovih osam reči

Izvor: B92, 23.Sep.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

12-godišnjak odvratio čoveka od samoubistva pomoću ovih osam reči

Dvojica hrabrih dvanaestogodišnjaka spasla su život jednog muškarca u Velikoj Britaniji tako što su ga odvratila od skakanja s mosta.

Muškarac u dvadesetim godinama stavio je kanap oko vrata i spremao se da skoči s mosta na autoputu, kada su dečaci potrčali ka njemu kako bi ga zadržali.

Nalažlost, nisu bili dovoljno snažni da savladaju čoveka koji se opirao, pa je jedan od njih povikao "Molim te, ne radi to, ja sam mlad".

Događaju je prisustvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i 47-godišnja Džoana Stamers, koja je pritrčala dečacima i pomogla im da spasu čoveka.

"Nije više hteo da živi, plakao je. Rekla sam mu 'Molim te, ne radi nam to', na šta mi je odgovorio 'Onda me ostavite i idite'", rekla je Stamers.

Srećom, troje spasilaca bili su uporni.

Muškarac je nakon spasavanja prevezen u bolnicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.