Вучевић: Србија не сме да стане зато што наш народ има право на државу, мир, стабилност, бољи живот и будућност

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Dec.2023, 20:12

Вучевић: Србија не сме да стане зато што наш народ има право на државу, мир, стабилност, бољи живот и будућност

Милош Вучевић каже да су у недељу 17. децембра пред грађанима важни и судбоносни, али лаки и једноставни избори. Фото: Танјуг/Владимир Шпорч – Пред грађанима ће бити они који су опљачкали нашу привреду, који су поништили све што смо стварали деценијама. Они који су нас осрамотили, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << обезвредили наше вредноси, и украли будућност наше деце – казао је он.
Вучевић додаје да са друге стране стоји само листа Александар Вучић – Србија не сме да стане.
– Мотор развоја, који ову земљу води напред. Нећемо се вратити у године жуте елите, када су пљачкали Србију. Тада је свима било лоше, само њима, малој групи коју и данас води Драган Ђилас, је било боље. Једини одговор је победничка листа Александар Вучић – Србија не сме да стане – каже он.
Истиче да би после владе коју би формирала опозиција не би остао камен на камену.
– То би био нокаут за српску државу и пораз наших националних интереса. То би био пораз за све нас. Зато разумем председника Вучића када каже да не види како би рационално могло да се сарађује са том владом националне пропасти – додаје он.
Вучевић каже да Србија не сме да стане зато што наш народ има право на државу, мир, стабилност, бољи живот и будућност.
Истиче да се никада нећемо одрећи нашег народа на КиМ, и да за те вредности вреди живети и борити се.
– Ми вам гарантујемо, да ћемо дати и последњи атом наше снаге да заједнички остваримо ту визију. Зато народе, 17. децембра оловке у руке, идемо да гласамо и да победимо. Само један избор, једна опција, једна листа. Број 1, Александар Вучић – Србија не сме да стане. До коначне победе, живели – казао је Вучевић.
Vučić se obraća u krcatoj Areni: „Beskrajno vam hvala za sve ove godine, beskrajno hvala za bezrezervnu podršku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић: Србија не сме да стане зато што наш народ има право на државу, мир, стабилност, бољи живот и будућност се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.