Нови роман Милорада Милинковића „Живот почиње у шездесет и другој“ до краја године у књижарама

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Nov.2023, 16:03

Нови роман Милорада Милинковића „Живот почиње у шездесет и другој“ до краја године у књижарама

Милорад Милинковић познати српски режисер, сценариста, писац, гитариста, певач, диџеј, фудбалски коментатор… написао је свој трећи роман „Живот почиње у шездесет и другој“, који ће до краја године објавити СКЦ Нови Сад. Фото: СКЦНС Након првенца „Фантом трамвај“ и другог романа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који је 2017. године објавио СКЦ Нови Сад „Мртав ’ладан и без ноге“, Милинковић је одлучио да још једном обрадује своје читаоце.
Милорад Милинковић је рођен и живи у Београду. Редитељ је култних филмова, међу којима су „Мртав ‘ладан“, „Потера за Срећ(к)ом“ и „Читуља за Ескобара“, као и најновијег остварења „Што се боре мисли моје“ које је недавно премијерно приказано у нашим биоскопима. Прошле године режирао је и представу “Пеге у срцу”, насталу у продукцији СКЦНС-а.
Spektakularni koncert Danice Crnogorčević u Novom Sadu: „Ko se stidi porijekla vazda rđa dovijeka“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови роман Милорада Милинковића „Живот почиње у шездесет и другој“ до краја године у књижарама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.