На Београдском сајму од уторка до четвртка сајмови енергетике и заштите животне средине

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2023, 14:09

На Београдском сајму од уторка до четвртка сајмови енергетике и заштите животне средине

На Београдском сајму следеће седмице биће одржане две важне сајамске манифестације и то 18. Међународни сајам енергетике и 19. Међународни сајам заштите животне средине и природних ресурса EcoFair, саопштено је из Београдског сајма. Фото: WikimediaCommons/Milica Buha Ове две комплементарне манифестације >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << биће одржане паралелно од уторка до четвртка и на њима ће, како је најављено, учествовати више од 80 излагача.
Осим излачага из Србије, очекује се велики број иностраних, који долазе из Немачке, Мађарске, Румуније, Чешке, Пољске, Словеније, Северне Македоније, Црне Горе, Кине, Израела, Конга и Гане. Сајам енергетике окупља стручњаке, предузећа, компаније, организације, инвеститоре и доносиоце одлука из различитих сектора енергетске индустрије, производње и дистрибуције гаса, нафте, угља и струје, како би се приказала најновија достигнућа у тој индустрији, повезали професионалци из сектора, образовали посетиоци о енергетским темама и промовисала одржива енергетска пракса.
Овај сајам омогућава компанијама да прикажу најновија достигнућа у областима као што су обновљиви извори енергије, енергетска ефикасност, паметне мреже, складиштење енергије, услуге и решења која могу помоћи у побољшању одрживости и сигурности у сектору енергетике и друге иновације.
Један од приоритетних циљева Сајма енергетике је промоција одрживе енергије, обновљивих извора енергије, заштита животне средине и смањење емисије гасова стаклене баште.
Сајам екологије ЕцоФаир окупља институције, произвођаче опреме, дистрибутере, рециклере, оператере, депоније, локалне самоуправе, комунална предузећа, генераторе отпада и стручну јавност ради промоције одрживе праксе, производа и решења који доприносе заштити животне средине. Овај сајам има привредно-едукативни карактер и посвећен је системима и механизмима заштите животне средине, а централне теме биће „зелена економија“, индустрија рециклаже и управљање отпадом.
Оба програма, и излагачки и стручни пратећи, обухватају све сегменте заштите животне средине као што су земљиште, ваздух, вода, природни ресурси, рециклажа, берзе еколошких услуга.
Bačka obeležila još jednu sedmicu velikih projekata (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Београдском сајму од уторка до четвртка сајмови енергетике и заштите животне средине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.